Frozen

Verken het sneeuwlandschap

Met Frozen presenteert Walt Disney Animation Studios een episch verhaal vol humor. Als de voorspelling uitkomt en het koninkrijk in een eeuwige winter wordt gehuld, beginnen de jonge Anna en de dappere Kristoff aan het avontuur van hun leven om een eind te maken aan de ijzige betovering van de sneeuwkoningin. In hun poging het koninkrijk van de ondergang te redden krijgen Anna en Kristoff te maken met extreem winterweer, magische wezens en tovenarij.

Anna

Anna is eerder dapper dan elegant en doet vaak iets zonder er eerst bij na te denken. Maar ze is ook heel optimistisch en zorgzaam. Ze is een onverschrokken doorzetter met vertrouwen in anderen, die vecht voor degenen van wie ze houdt, vooral voor haar zus Elsa.


Elsa

De koninklijke Elsa is geboren met een schitterende, maar gevaarlijke kracht. Ze heeft de macht om sneeuw en ijs te maken en voor geweldige dingen te gebruiken. Maar ze heeft moeite om haar krachten in bedwang te houden, omdat die worden geleid door haar emoties.


Olaf

Olaf is het resultaat van Elsa's toverkunsten. Hij houdt van een goede knuffel en is de vriendelijkste sneeuwman die in de bergen boven Arendelle woont.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »