Privacy
DepaLux BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk worden behandeld. Persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. DepaLux BV zal uw persoonsgegevens niet aan derden ter beschikking stellen, uitgezonderd zij die zijn betrokken bij het direct uitvoeren van uw bestelling.

Afbeeldingen en Producteigenschappen
Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk getoond. Toch kan een artikel op details afwijken van de op de website getoonde foto's. DepaLux BV kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verschillen met de foto's en de werkelijkheid. De vermelde producteigenschappen, zoals de afmeting, worden door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Het kan echter voorkomen dat er een klein verschil is ontstaan.

Artikelen, Prijzen en Leveringsplicht
Alle artikelen en bijbehorende informatie worden zo goed mogelijk getoond. Toch kunnen artikelen veranderen, niet leverbaar meer zijn en kan een prijs van een artikel veranderen. DepaLux BV kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verschillen die logischerwijs met de tijd veranderen, er geldt dan ook geen leveringsplicht hieromtrent.
Copyright 2019 Kinderlampenwinkel
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »