iDEAL
Betalen via iDEAL kan als u gebruik maakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank, Deutsche Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U hebt uw bankpas en identificatiemethode nodig. iDEAL betalingen worden uitgevoerd door MultiSafepay

De voordelen:
- U betaalt op de vertrouwde manier van internetbankieren.
- U betaalt via de veilige software van internetbankieren.
- Wij versturen uw bestelling direct, mits op voorraad (de voorraad staat bij het artikel vermeld).
- Betaling via iDEAL is gratis!

Overboeking (vooraf overmaken)
U vindt het fijn om eerst de bestelling te plaatsen en dan pas de bestelling te betalen? Dat kan! Kies bij betalen dan voor ‘Overboeking’. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een e-mail met de betaalgegevens. Hiermee kan u het aankoopbedrag overmaken. De bestelling wordt in behandeling genomen zodra wij de betaling hebben ontvangen. 

Let op: het duurt ongeveer 1 tot 3 werkdagen totdat de betaling bij ons binnen is. De bestelling nemen wij verder in behandeling op de dag dat de betaling is verwerkt (de gemiddelde levertijd staat bij het artikel vermeld).

Achteraf betalen
Voor Nederlandse particuliere klanten is het mogelijk om achteraf te betalen. Bij het bestellen kiest u voor 'Betaal na ontvangst'. U dient uw geboortedatum en rekeningnummer in te vullen. Na een kredietcheck van enkele seconden wordt al dan niet uw bestelling geaccepteerd. Het maximale bestelbedrag is € 250,00. Voor achteraf betalen hanteren wij een toeslag van € 2,95.
Copyright 2019 Kinderlampenwinkel
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »