Verzending

Uw bestellingen bij Kinderlampenwinkel.nl worden altijd gratis thuisbezorgd binnen Nederland, België en Duitsland. Voor verzending naar andere landen binnen Europa vragen wij slechts € 12,95 verzendkosten.

Afhalen

Bestellingen kunnen ook worden afgehaald op ons afhaalpunt:

DepaLux BV.
Voorerf 1
4824 GM Breda

U kunt uw bestelling, wanneer bevestigd is dat deze klaarligt, afhalen op de volgende openingstijden:

Maandag - Vrijdag 09:00u - 17:00u
  Buiten deze tijden op afspraak.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

 1. Retour per e-mail aanmelden
  • Meld uw retour per e-mail aan via info@kinderlampenwinkel.nl, onder vermelding van uw ordernummer en het artikelnummer dat u wenst te retourneren
  • U ontvangt per e-mail een retournummer (RMA) en retouretiket voor optimale verwerking.
 2. Verpakking
  • Plaats het artikel in de originele verpakking.
  • LET OP: Het retour te sturen artikel moet in originele staat zijn, in de originele verpakking en complete originele binnenverpakking, inclusief de beschermende verpakkingsmaterialen. De originele verpakking van het product mag niet zijn beschreven of beplakt.
 3. Verzending
  • De retour dient, voldoende gefrankeerd, binnen 14 dagen na aanmelding aan ons geretourneerd te worden
  • Retourkosten komen voor uw rekening. Door gebruik te maken van ons retouretiket ontvangt u € 1,- korting op de verzending. De kosten voor het retourneren van het pakket bedragen € 5,95 in plaats van € 6,95. Deze worden op het terug te betalen bedrag in rekening gebracht.
  • Bevestig het retouretiket op de retourzending en geef het pakket af bij een PostNL locatie.
 4. Verrekening
  • De retour wordt binnen 14 dagen na ontvangst verwerkt en verrekend/terugbetaald.

 

 

LET OP: Zonder RMA nummer wordt uw retour niet in behandeling genomen!

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Ontvangt u een artikel welke kapot of defect is bij levering? Zie hiervoor de Garantievoorwaarden.

 

Copyright 2019 Kinderlampenwinkel
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »